Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο

Όπως ανακοίνωσε η πορτογαλική ομοσπονδία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε θετικός στον κορωνοϊό μετά το τελευταίο τεστ και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η πορτογαλική ομοσπονδία. 

Ο «CR7» δεν παρουσιάζει συμπτώματα και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα και από το δεύτερο τεστ για να επιβεβαιωθεί οριστικά ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Ως εκ τούτου, θα μείνει εκτός από το ματς με τη Σουηδία, όπως επίσης και από τα προσεχή ματς της Γιουβέντους σε πρωτάθλημα και Champions League.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE