ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

(17:00) Κόκκινος συναγερμός σήμαινε στις ακτές του Ladys Mile στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι αγνοείται πρόσωπο εντός της θάλασσας. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση.

Σε ανακοίνωση του Κέντρου Ερευνας και Διασώσης αναφέρεται ότι στις 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:05, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι, άτομο ηλικίας 67 ετών αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί στην εν λόγω περιοχή για κολύμπι από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 15:00 δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας.

'Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και νεότερη πληροφόρηση θα σας γνωσθεί σε μεταγενέστερο στάδιο' καταλήγει η ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE