Σιγή ιχθύος από Χαμπουλλά μετά τη συνάντηση με Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ενόχληση και η απορία…

Σιγή ιχθύος από Χαμπουλλά μετά τη συνάντηση με Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ενόχληση και η απορία…

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που έγινε σήμερα (13/10) το πρωί ανάμεσα στον πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά και την Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού, της οποίας προεδρεύει ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους που ήταν επίσης παρών.

Ο κ. Χαμπουλλάς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν για το ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων, ενώ εξέφρασε την ενόχληση αλλά και την απορία του για τον τρόπο που χειρίστηκε η Επιτροπή το όλο θέμα, με αποτέλεσμα να εκτεθούν οι δύο ομάδες στα μάτια της κοινής γνώμης.

Ο πρόεδρος της “Κυρίας” δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, επειδή οι έρευνες είναι ακόμα σε εξέλιξη. Αναμένεται να το κάνει, όταν ολοκληρωθεί η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

The post Σιγή ιχθύος από Χαμπουλλά μετά τη συνάντηση με Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ενόχληση και η απορία… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.