ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της σορρού της 36χρονης Iryna Hurskaya, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Κυριακής 11/10.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της 36χρονης οφείλεται σε στραγγαλισμό και πολλαπλές κακώσεις κεφαλής στην τραχυλική χώρα.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και η Αγγελική Παπέτα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Aisti Mikalauska, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού για την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 12.15μ.μ. της Κυριακής (11/10) νεκρή στο σπίτι της, στη Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE