Συνελήφθη ο άνθρωπος που απειλούσε να σκοτώσει τον Ακιντζί - Δεν έχει σώας τα φρένας

Συνελήφθη ο άνθρωπος που απειλούσε να σκοτώσει τον Ακιντζί - Δεν έχει σώας τα φρένας

Συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στην Κωνσταντινούπολη ο Γιλμάζ Ετζεβίτ Κιλίντς, Τούρκος υπήκοος, ο οποίος μέσω μηνύματος βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης απείλησε και εξύβρισε τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική «Χαμπέρ Κίπρις», στο βίντεο ο ύποπτος φέρεται να απείλησε ότι θα σκοτώσει τον Τ/κ ηγέτη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει σώας τα φρένας.
 
Όπως αναφέρεται, η τουρκική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE