ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εξετάζει τα βίντεο η Αστυνομία – Προσπάθειες για ταυτοποίηση προσώπων

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εξετάζει τα βίντεο η Αστυνομία – Προσπάθειες για ταυτοποίηση προσώπων

Βίντεο από τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο οδόφραγμα της Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής αξιολογεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αξιολογούνται πλάνα και πληροφορίες τα οποία σχετίζονται με τα επεισόδια και δεν αποκλείεται να προκύψουν συλλήψεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ουσιαστικά οι αστυνομικές αρχές είναι στο στάδιο ταυτοποίησης προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο οδόφραγμα της Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή όταν διαδηλωτές βρέθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας με αφορμή το παράνομο άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και μέρους του παραλιακού μετώπου, ενώ παράλληλα διεξάγονταν εκείνη την ημέρα οι εκλογές στα κατεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE