LIFESTYLE

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη: «Πρωταγωνίστρια της κορυφαίας Κυπριακής σειράς χώρισε τον σύντροφό της γιατί…»

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη: «Πρωταγωνίστρια της κορυφαίας Κυπριακής σειράς χώρισε τον σύντροφό της γιατί…»

Όλοι έχουμε θέματα με τα οποία μπορούμε να φτάσουμε στο χωρισμό. Διάφορες ιδιοτροπίες που όταν συσσωρευτούν και το ποτήρι ξεχειλίσει κάνουν ένα ζευγάρι να φτάσει στο χωρισμό ή στο διαζύγιο αν είναι παντρεμένοι.

Η πρωταγωνίστρια όμως της πιο δημοφιλούς σειράς στην Κύπρο φέτος που δεν είναι άλλη από την «Πρώτη Σταγόνα» και την Μαριάννα Πολυχρονίδη εξομολογήθηκε πως  ο λόγος που χώρισε ήταν επειδή…. δεν άντεχε μακριά από τη δουλειά της! Πως το εξήγησε αυτό; Ο σύντροφός της ή πρώην σύντροφός της πλέον κατοικούσε στη Κρήτη και έτσι μετά τη σχέση τους αποφάσισαν να ζήσουν στο νησί όμως αυτό την κράτησε μακριά από τα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Όταν λοιπόν η ζωή της ρουτίνιαζε και δεν άντεξε μακριά από το σανίδι κάνοντας αυτό που αγαπά, αποφάσισε να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού και να γυρίσει στην Αθήνα!

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα

«…Ξαφνικά, και ενώ οι προτάσεις για συνεργασίες συνέχιζαν να πέφτουν βροχή, η Μαριάννα Πολυχρονίδη γνώρισε έναν Κρητικό. Αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση στα επαγγελματικά της προκειμένου να αφουγκραστεί την καρδιά της και να θέσει εκ νέου τις προτεραιότητές της. Θα θυσίαζε την καριέρα της για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της; «Ο έρωτας αυτός τελικά δεν ήταν ικανός να με απομακρύνει από το θέαμα», αποκρίνεται με ειλικρίνεια. 

«Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η δουλειά μας προσδιορίζει αυτό που είμαστε. Ολα τα άλλα αποτελούν μια ψευδαίσθηση, καθώς η εσωτερική ισορροπία του ατόμου προέρχεται κυρίως από εκεί. Ετσι χώρισα και γύρισα…».

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η Μαριάννα συμμετέχει σε μια σειρά της κυπριακής τηλεόρασης. Πρόκειται για μια παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου με τίτλο «Η πρώτη σταγόνα». «Είναι μια εξαιρετική δουλειά. Μια ρομαντική κωμωδία που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό και είπα εύκολα το ‘‘ναι’’.

Ετσι, δύο ημέρες την εβδομάδα βρίσκομαι για γυρίσματα στην Κύπρο. Πιστεύω πραγματικά ότι η αλλαγή περιβάλλοντος αναζωογονεί έναν καλλιτέχνη». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top