Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να μπαίνουν στο «My style rocks» παίκτριες που έχουμε γνωρίσει από άλλα ριάλιτι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αναζητούν πρόσωπα που είναι ήδη αναγνωρίσιμα στο κοινό, έτσι ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτήν την φορά, πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον 1ο κύκλο του «Survivor».

Μάλιστα, παρά τις χαμηλές επιδόσεις της στα αγωνίσματα είχε καταφέρει να προχωρήσει πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης,  αφού το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την ψήφο του.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία σύμφωνα με το gossip-tv, είναι έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα του «My style rocks» και να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

H Ελισάβετ έχει σπουδάσει οικονομικά ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE