ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων στην αντιδιαδήλωση – Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν οπαδούς της Ανόρθωσης – (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων στην αντιδιαδήλωση – Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν οπαδούς της Ανόρθωσης – (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά την ενέργεια Ε/κ νεαρών στο οδόφραγμα της Δερύνειας, όπου έριξαν φωτοβολίδες εντός της νεκράς ζώνης και άναψαν πυρσούς, ήρθε η απάντηση από Τ/κ και τουρκικά ακραία στοιχεία  στην κατεχόμενη πλευρά.

Όπως πληροφορούμαστε, παρά τον «ειδησεογραφικό πυρετό» λόγω της παράνομης εκλογικής διαδικασίας και της αναμονής των αποτελεσμάτων, για λίγη ώρα σταμάτησαν όλα και επικεντρώθηκαν στην ενέργεια των Ε/κ στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Μάλιστα, το θέμα δεν περιορίστηκε μόνο στα κατεχόμενα, αλλά και στην Τουρκία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων στην αντιδιαδήλωση – Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν οπαδούς της Ανόρθωσης – (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE