ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων στην αντιδιαδήλωση - Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν οπαδούς της Ανόρθωσης - ΦΩΤΟ&VIDEO

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων στην αντιδιαδήλωση - Τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν οπαδούς της Ανόρθωσης - ΦΩΤΟ&VIDEO

Λίγο μετά την ενέργεια Ε/κ νεαρών στο οδόφραγμα της Δερύνειας, όπου έριξαν φωτοβολίδες εντός της νεκράς ζώνης και άναψαν πυρσούς, ήρθε η απάντηση από Τ/κ και τουρκικά ακραία στοιχεία  στην κατεχόμενη πλευρά.

Όπως πληροφορούμαστε, παρά τον «ειδησεογραφικό πυρετό» λόγω της παράνομης εκλογικής διαδικασίας και της αναμονής των αποτελεσμάτων, για λίγη ώρα σταμάτησαν όλα και επικεντρώθηκαν στην ενέργεια των Ε/κ στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Μάλιστα, το θέμα δεν περιορίστηκε μόνο στα κατεχόμενα, αλλά και στην Τουρκία.

Όπως μπορείτε να δείτε, τουρκικό ΜΜΕ κατηγορεί ευθέως και τους οπαδούς της Ανόρθωσης.

Παράλληλα, όπως δείχνουν και τα βίντεο, μερίδα Τ/κ και Τούρκων έσπευσε στην κατεχόμενη πλευρά του οδοφράγματος να διαδηλώσει. Όπως μπορείτε να δείτε, πολλοί από τους παρευρισκόμενους σχημάτιζαν με τα χέρια τους το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Στο τέλος, τραγούδησαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο και διαλύθηκαν.

Τα Τ/κ ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρέμβαση της αστυνομίας του ψευδοκράτους για να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή.

Στο μεταξύ δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE