ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε η ώρα του...

Ήρθε η ώρα του...

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει αύριο (29/4) στο Καραισκάκη το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Απόλλων και την ρεβάνς του 0-3 στη Ριζούπολη με τον Βίτορ Περέιρα να δίνει την ευκαιρία σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα.

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να μην έχει δείξει τα πλάνα του στις προπονήσεις όμως αναμένεται να δώσει την δυνατότητα στον Ανδρέα Γιαννιώτη να κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα είναι στο βασικό σχήμα με τους Σαλίνο, Μαζουάκου στα δύο άκρα της άμυνας, και τον Σιόβα να έχει παρτενέρ τον Αυλωνίτη που επιστρέφει σε ματς του Ολυμπιακού μετά τις 14 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τον Εργοτέλη. 

Από εκεί και πέρα Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί και Φορτούνης είναι οι επικρατέστεροι για την μεσαία γραμμή και οι Χάρα, Μπενίτες για την επίθεση στο 4-4-2 που αναμένεται να εφαρμόσει ο Πορτογάλος σε ένα ματς που θέλει η ομάδα του να διπλασιάσει τις νίκες παίρνοντας εύκολα, όπως και αναμενόταν, το εισιτήριο για τον τελικό.

Το μήνυμα σε Μέγερι και ο Αφελάι

Ο Μέγερι έπαιξε βασικός στη Νέα Σμύρνη αλλά δεν ικανοποίησε τον Περέιρα με το συγκεριμένο ματς να μην αποκλείεται να ήταν και το τελευταίο του Μαγυάρου στην 5ετη παρουσία του στον Ολυμπιακό. 

Η απόφαση άλλωστε του Περέιρα να τον αφήσει εκτός αποστολής μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι. Εκτός και πάλι ο Ιμπραίμ Αφελάι που μπορεί να έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού όμως δεν μπαίνει ούτε καν στις αποστολές της ομάδες. Με δύο ματς στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο να απομένουν δύσκολα θα ξαναδούμε τον Ολλανδό να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top