ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

Αποτυπώθηκε στην κάλπη η βούληση των Τ/κ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ

To Κόμμα Εθνικής Ενότητας (KEE) κατάφερε την νίκη με 33% δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά τον Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας ότι ο νυν Τ/κ ηγέτης κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει τις «εκλογές» και αυτό είναι ασέβεια προς τον «λαό», κατά την έκφρασή του.

Σε δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι ο τ/κ «λαός» έδειξε την βούλησή του στην κάλπη και «πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει». Στις 18 Οκτωβρίου θα είναι, ειπε, ο νικητής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE