ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

Αποτυπώθηκε στην κάλπη η βούληση των Τ/κ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ

To Κόμμα Εθνικής Ενότητας (KEE) κατάφερε την νίκη με 33% δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά τον Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας ότι ο νυν Τ/κ ηγέτης κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει τις «εκλογές» και αυτό είναι ασέβεια προς τον «λαό», κατά την έκφρασή του.

Σε δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι ο τ/κ «λαός» έδειξε την βούλησή του στην κάλπη και «πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει». Στις 18 Οκτωβρίου θα είναι, ειπε, ο νικητής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE