ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΤΑΤΑΡ: 'Ο Ακιντζί κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει'

Αποτυπώθηκε στην κάλπη η βούληση των Τ/κ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ

To Κόμμα Εθνικής Ενότητας (KEE) κατάφερε την νίκη με 33% δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά τον Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας ότι ο νυν Τ/κ ηγέτης κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει τις «εκλογές» και αυτό είναι ασέβεια προς τον «λαό», κατά την έκφρασή του.

Σε δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι ο τ/κ «λαός» έδειξε την βούλησή του στην κάλπη και «πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει». Στις 18 Οκτωβρίου θα είναι, ειπε, ο νικητής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE