Σε τροχιά μεταλλίου ο Κοντίδης!

Σε τροχιά μεταλλίου ο Κοντίδης!

Σε τροχιά μεταλλίου παραμένει ο Παύλος Κοντίδης στο Γκντανσκ.

Σταθερός στην τρίτη θέση και σε τροχιά μεταλλίου παραμένει ο Παύλος Κοντίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκντανσκ, μετά τις δύο πρώτες τελικές ιστιοδρομίες του Χρυσού Στόλου που έγιναν την Κυριακή (11/10).

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης είχε ένα καλό (7ος) και ένα κακό (37ος) πλασάρισμα, με αποτέλεσμα να φτάσει στους 45β. ποινής.

Πρώτος είναι ο σταθερότατος Βρετανός Beckett (22β) και δεύτερος ο συμπατριώτης του Hanson (38.3β). Πίσω από τον Κοντίδη είναι ο Ρώσος Komisarov με 50β.

Ο αγώνας συνεχίζεται τη Δευτέρα (12/10) και ολοκληρώνεται την Τρίτη (13/10). Εκκρεμούν συνολικά 4 ιστιοδρομίες.

The post Σε τροχιά μεταλλίου ο Κοντίδης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.