Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εξέφρασε συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Κουνούνη

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εξέφρασε συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Κουνούνη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Αντώνη Κουνούνη εξέφρασε προς τους οικείους του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κάνοντας λόγο για μια προσωπικότητα που προσέφερε στην ιατρική επιστήμη και είχε σημαντική κοινωνική προσφορά.

«Είναι με ιδιαίτερη θλίψη που πληροφορήθηκε το θάνατο του πολυαγαπημένου μου φίλου Αντώνη Κουνούνη. Ο Αντώνης υπήρξε μια προσωπικότητα που δεν προσέφερε μόνο στην ιατρική επιστήμη αλλά κατά κύριο λόγο τον διέκρινε η κοινωνική ευαισθησία με σημαντική προσφορά στους συνανθρώπους του» αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που με τίμησε με την άδολη φιλία του. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό και τα παιδιά του και θέλω να νιώθουν υπερήφανοι για την κληρονομιά που τους άφησε» συμπληρώνει.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, συνοδεύει το μήνυμά του με την φράση «αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μου φίλε, Αντώνη Κουνούνη».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.