ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

Η 36χρονη μητέρα κοιμόταν μαζί του στο ίδιο κρεβάτι. Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Μια 36χρονη μητέρα βρήκε το μόλις δύο μηνών βρέφος νεκρό χθες το πρωί στο σπίτι τους σε χωριό του Δήμου Aγιάς στην Λάρισα.
 
Η κοπέλα στις 6:00 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το αβάπτιστο θήλυ με το οποίο κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, δεν είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
 
Σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία, η οικογένεια μετέφερε το βρέφος με το δικό της όχημα, μέχρι τον κόμβο της Γυρτώνης και από εκεί με τo ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE