ΚΥΠΡΟΣ: Έκαναν πάρτι, διασκέδαζαν και έσπαγαν μπουκάλια - Τους έκαναν παρατήρηση και θαμώνας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

ΚΥΠΡΟΣ: Έκαναν πάρτι, διασκέδαζαν και έσπαγαν μπουκάλια - Τους έκαναν παρατήρηση και θαμώνας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Υπόθεση κατοχής πυροβόλου όπλου με σκοπό τον εκφοβισμό, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου σε κλειστό για την κυνήγι περίοδο και απειλή χρήσεως βίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδιο προκλήθηκε χθες βράδυ στη 01:30 στο χωριό Άγιος Γεώργιος Μαμμωνιών στην διάρκεια διασκέδασης.
 
Συγκεκριμένα ένας εκ των καλεσμένων αντέδρασε έντονα σε παρατήρηση που του έγινε από ιδιοκτήτη κατοικίας, καθώς του ζήτησε να μην πετά στο δρόμο μπουκάλια.
 
Ο 37χρονος, που συμμετείχε σε διασκέδαση, στο σπίτι κατοίκου της κοινότητας, υπό την επήρεια αλκοόλης, φέρεται πως άρχισε να φωνάζει ενώ ακολούθως αναχώρησε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα κρατώντας κυνηγετικό όπλο.
 
Ακολούθως έριξε στον αέρα δυο πυροβολισμούς, πριν αποχωρήσει τελικά από το σημείο. Η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.
 
ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE