Φιλική νίκη για Ελπίδες...

Φιλική νίκη για Ελπίδες...

Τα «είπαν» μεταξύ τους σε φιλικό παιχνίδι οι εθνικές μας ομάδες Ελπίδων και Νέων το απόγευμα της Τρίτης στο Μακάρειο Στάδιο.

Η επίσημη ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι:

«Η Εθνική Ελπίδων και η Εθνική Νέων U-19 έπαιξαν σήμερα φιλικά σε προπονητικό αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο.
 
Οι προπονητές των ομάδων μας Λούκας Χατζηλούκας και Ρένος Δημητριάδης είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Παναγιώτης Κωνσταντίνου και Ιωάννης Πίττας.

Η Εθνική Νέων στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε στο σκορ με τον Δημήτρη Χαραλάμπους.

Η Εθνική Ελπίδων άρχισε το παιχνίδι με τους Τζακουρή, Κοσμά, Ν. Ιωάννου, Κατελάρη, Κονομή, Θεοδώρου, Νικολαϊδη, Παναγιώτου, Μ. Αντωνίου, Μαύρου, Παπαφώτη.

Η Εθνική Νέων ξεκίνησε με τους Μιχαήλ, Δανιήλ, Φ. Χριστοδούλου, Γουϊλλερ, Γ. Χριστοδούλου, Αρτυματά, Π. Χριστοδούλου, Γιωρκάτζιη, Δ. Χριστοδούλου, Ιωσηφίδη, Δ. Χαραλάμπους (Σοφρωνίου, Φιάκας, Φράγκου, Λεοντίου, Μαλεκκίδης, Παπανικολάου, Παπαχαραλάμπους, Στ. Κωνσταντίνου, Χούτρης)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.