Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Άγγλος παικταράς της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ήρθε Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω των Εθνικών ομάδων, αλλά, εκτός από το να… χαλαρώνει, κάνει και προπονήσεις για να παραμείνει σε φόρμα!

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία, προπονείται στο γήπεδο της περιοχής Κούκλια στην Πάφο!

⚠ James Milner took advantage of the international break and has travelled to Cyprus ⚠

As you can see from the picture, he is training at Kouklia stadium in Paphos‼

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC Cyprus OLSC στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

The post Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE