Ο Fitch αναβάθμισε την αξιολόγηση της Ελληνικής Τράπεζας

Ο Fitch αναβάθμισε την αξιολόγηση της Ελληνικής Τράπεζας

Ο οίκος Fitch έχει αναβαθμίσει την Ελληνική Τράπεζα από τη βαθμίδα CCC σε Β- σε μια αναβάθμιση, που αντανακλά όχι μόνο στην τράπεζα αλλά και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, και στην οικονομία, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου.

«Αυτός είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης όχι μόνο για την Ελληνική Τράπεζα αλλά για ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό  σύστημα, και για την οικονομία», ανέφερε η κ. Γεωργιάδου σε δήλωσή της στο περιθώριο του Συνεδρίου για την οικονομία που διοργάνωσε η ΟΕΒ.

«Ήδη βλέπουμε ότι τα θετικά βήματα που γίνονται στην οικονομία το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν να αποδίδουν και ξεκίνησαν και οι οίκοι αξιολόγησης, αλλά και οι αγορές να μας δείχνουν εμπιστοσύνη», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE