Ηράκλειο: Κλέβουν καντήλια και προσωπικά αντικείμενα από τάφους

Ηράκλειο: Κλέβουν καντήλια και προσωπικά αντικείμενα από τάφους

Δεν διστάζουν να αποσπούν μπρούτζινα καντήλια, ανθοστήλες, μεταλλικούς σταυρούς τάφων και άλλα μικρά ή μεγάλα αντικείμενα τα οποία για ορισμένους συγγενείς εκλιπόντων αποτελούν πολύτιμα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

Τον τελευταίο χρόνο, επιτήδειοι στο κοιμητήριο της Νέας Αλικαρνασσού εξαφανίζουν ως δια μαγείας τέτοιου είδους αντικείμενα με κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για αυτές τις ενέργειες.
 
Κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού ζητούν άμεση λύση τους προβλήματος με τις απανωτές κλοπές το οποίο έχει θορυβήσει τον τελευταίο χρόνο την την τοπική κοινωνία, όπως αναφέρει το creta24.gr.
 
Το περιστατικό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταγγελθεί και στις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.