Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση σπονδύλου

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση σπονδύλου

strong>Σε επέμβαση σπονδύλου υποβλήθηκε το Σάββατο (10/10), ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. 

Σύμφωνα με  ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε τις πρωινές ώρες σε νευροχειρουργική επέμβαση για διεύρυνση σπονδυλικού σωλήνος, στην Κλινική  «Λευκὸς Σταυρὸς» στην Αθήνα.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Δρ. Θεόλογος Θεολόγου μαζί με την χειρουργική του ομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανακοίνωση αναφέρει πως ο θεράπων ιατρός είναι ικανοποιημένος από την έκβαση της επέμβασης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE