Δίνει 43 εκατομμύρια στην Ατλέτικο για Γκριετσμάν η Τσέλσι!

Δίνει 43 εκατομμύρια στην Ατλέτικο για Γκριετσμάν η Τσέλσι!

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 43 εκατομμυρίων λιρών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αντουάν Γκριετσμάν.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή είναι η φετινή παρουσία του Αντουάν Γκριετσάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος διεθνής έχει ηγετικό ρόλο στη φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος» και όπως είναι φυσικό, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Μία από αυτές είναι και η Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου θέλει να κάνει δικό της τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στις 43 εκατομμύρια λίρες, και έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE