Δίνει 43 εκατομμύρια στην Ατλέτικο για Γκριετσμάν η Τσέλσι!

Δίνει 43 εκατομμύρια στην Ατλέτικο για Γκριετσμάν η Τσέλσι!

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 43 εκατομμυρίων λιρών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αντουάν Γκριετσμάν.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή είναι η φετινή παρουσία του Αντουάν Γκριετσάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος διεθνής έχει ηγετικό ρόλο στη φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος» και όπως είναι φυσικό, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Μία από αυτές είναι και η Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου θέλει να κάνει δικό της τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στις 43 εκατομμύρια λίρες, και έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE