Οριστικά χωρίς κόσμο για το υπόλοιπο του έτους οι Ισπανοί

Οριστικά χωρίς κόσμο για το υπόλοιπο του έτους οι Ισπανοί

Οι Αρχές της Ισπανίας έκαναν γνωστό στην UEFA ότι δεν θα επιτρέψουν οπαδούς στις εξέδρες στους αγώνες του Champions League.

 

Ο κορωνοϊός στερεί από τον κόσμο τους αγώνες των ισπανικών ομάδων από τον Μάρτιο και μετά το restart, δεν τους επιτράπηκε να επιστρέψουν. Υπήρχαν ελπίδες ότι στο CL μπορεί ένας αριθμός φιλάθλων να γυρίσει στο γήπεδο, όμως, όπως έγινε γνωστό «η κυβέρνηση αποκλείει το άνοιγμα των γηπέδων στο κοινό και αυτό είναι απίθανο να αλλάξει αυτό το έτος».

Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα είχαν την ελπίδα να έχουν κατά 30% γεμάτο γήπεδο στην κορυφαία διοργάνωση, όμως όχι μόνο αυτό δεν θα συμβεί αλλά παραμένει άγνωστο τι θα γίνει στο δεύτερο μισό του 2020-21.

Πηγή: Sdna.gr

The post Οριστικά χωρίς κόσμο για το υπόλοιπο του έτους οι Ισπανοί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE