Η ώρα της στέψης έφτασε…

Η ώρα της στέψης έφτασε…

Η ώρα της στέψης έφτασε αφού την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου η ομάδα φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ θα ανακηρυχθεί και επίσημα πρωταθλήτρια για το 2014-15.

Στις 20:00 οι πρωταθλητές μας φιλοξενούν στο Λευκόθεο την Ομόνοια στο φινάλε του θεσμού και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει φιέστα με πολλές - πολλές εκπλήξεις.

Εισφορά εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ και θα υπάρχει δωρεάν φαγητό και ποτό. Πιαδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δεωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP: Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου, προσέλθουν στην φιέστα της κατάκτησης πρωταθλήματος του φούτσαλ, θα μπορούν να επωφεληθούν με 12 βαθμούς στο πλαίσιο του προγράμματος APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP.
Επιβάλλεται η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας στις εισόδους του Λευκοθέου, όπου θα σκανάρονται για να προστεθούν οι βαθμοί στο λογαριασμό του κάθε κατόχου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Tο Ιράν απειλεί να πλήξει βάσεις και πλοία των ΗΠΑ - Ασφαλείς οι Κύπριοι που βρίσκονται στο Ισραήλ

Live: Tο Ιράν απειλεί να πλήξει βάσεις και πλοία των ΗΠΑ - Ασφαλείς οι Κύπριοι που βρίσκονται στο Ισραήλ

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: