Έκλεισαν οι παμπ και οι οπαδοί είδαν τα πέναλτι… απ’ έξω! (BINTEO)

Έκλεισαν οι παμπ και οι οπαδοί είδαν τα πέναλτι… απ’ έξω! (BINTEO)

Ο κορονοϊός αναγκάζει τα μαγαζιά εστίασης στη Βρετανία να κλείνουν νωρίς, όμως αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους οπαδούς στη Σκωτία να δουν έξω από το μαγαζί τα πέναλτι με το Ισραήλ για την πρόκριση στα Playoffs του Euro 2020!

Οι Σκωτσέζοι του Άντι Ρόμπερτον χρειάστηκαν τη διαδικασία από την άσπρη βούλα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ισραηλινών και πλέον να βρίσκονται ένα 90λεπτο μακριά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 που θα διεξαχθεί… το επόμενο καλοκαίρι λόγω της αναβολής που πήρε εξαιτίας του κορονοϊού.

Το ματς πήγε στα πέναλτι, οι μπαμπ έκλεισαν λόγω των κανονισμών για την πανδημία και οι οπαδοί έμειναν έξω από την πόρτα να συνεχίζουν να παρακολουθούν συγκεντρωμένοι, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Έκλεισαν οι παμπ και οι οπαδοί είδαν τα πέναλτι… απ’ έξω! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE