Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Η 30χρονη, April Brucker δηλώνει ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της,προκειμένου να ζήσει με τις...κούκλες της!

Η γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ δίνει αρκετές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο, προκειμένου να ικανοποιήσει τα... καπρίτσια των κούκλων της.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι κούκλες της είναι «τα παιδιά» της, οπότε τους δίνει τα πάντα. Η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας  σημειώνει σχετικά: «Ναι, κοστίζουν πολύ, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα. Αν χρειαστεί, δεν θα έχω εγώ ρούχα-είμαι γονέας, τι να κάνω;».

Η 30χρονη γνώρισε τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της στη Νέα Υόρκη και όπως εκείνη διατείνεται, «δυστυχώς, ζήλευε τις κούκλες μου. Όταν μάλιστα μου έθεσε το δίλημμα 'ή εκείνες ή εγώ', τότε χωρίσαμε. Εκείνες, δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Χαιρετίζει τη δήλωση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Δεν είμαστε στον επιθυμητό στόχο»

ΠτΔ: Χαιρετίζει τη δήλωση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Δεν είμαστε στον επιθυμητό στόχο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε τη χθεσινή δήλωση του ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες σε σχέση με το Κυπριακό, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του ιδίου και της πλευράς μας για την αποφασιστικότητα του ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE