ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ντου' σε οικία οδήγησε στη σύλληψη 34χρονου καταζητούμενου- Πλούσιο το 'βιογραφικό' του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ντου' σε οικία οδήγησε στη σύλληψη 34χρονου καταζητούμενου- Πλούσιο το 'βιογραφικό' του

Στη σύλληψη 34χρονου από τη Λεμεσό, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 8/10 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπών , διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Ιανουαρίου 2020 και Σεπτεμβρίου 2020, στη Λεμεσό.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης σχετικά με υποθέσεις που αφορούσαν 4 περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων, διάρρηξη και κλοπή από κατάστημα, διάρρηξη και κλοπή από περίπτερο και απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε στην οικία 30χρονου και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης της οικίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για το αυτόφωρο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Το ΤΑΕ  Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.