ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 16χρονο και 18χρονο- Φέρονται να εμπλέκονται σε κλοπές και ληστείες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 16χρονο και 18χρονο- Φέρονται να εμπλέκονται σε κλοπές και ληστείες

Στη σύλληψη δυο προσώπων, ηλικίας 16 και 18 χρονών από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπών και κακόβουλων ζημιών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 23 Σεπτεμβρίου 2020 και 6 Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 8/10 η Αστυνομία.

Εναντίον τους εξασφαλίστηκε μαρτυρία και ο 16χρονς παραδέχτηκε την διάπραξη κλοπής και κακόβουλης ζημιάς  σε κερματοδέκτη, που διαπράχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, την κλοπή περιουσίας σε καφετέρια στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2020   και την κλοπή περιουσίας σε καφετέρια που διαπράχθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2020, επίσης στη Λεμεσό.

Ο 18χρονος, βρίσκεται υπό σύλληψη σε σχέση με φυλακιστήρια εντάλματα.

Το ΤΑΕ  Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE