Τι ΕΙΔΑΜΕ απο Άλεξ Γκόγκιτς

Τι ΕΙΔΑΜΕ απο Άλεξ Γκόγκιτς

O Άλεξ Γκόγκιτς πραγματοποίησε ανεπίσημο ντεμπούτο με την Εθνική Κύπρου στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία, στην «Αρένα».

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, τα πρώτα 45 λεπτά, και έδειξε θετικά στοιχεία.

Έτρεξε πολύ, έκλεισε καλά τους χώρους είχε σωστές τοποθετήσεις, με ελάχιστα λάθη και η παρουσία του αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Το μόνο «μελανό» σημείο στην εμφάνιση του, το ότι έδωσε πέναλτι στους Τσέχους, όμως, δεν χάθηκε η μπάλα από δικό του λάθος.

Αυτό που φάνηκε όμως, είναι πως ξέρει πολύ μπάλα και στον αγωνιστικό χώρο είναι «σκυλί», με την έννοια ότι προσπαθεί να κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά» και να… συμμαζέψει τη μεσαία γραμμή.

Θ.Δ. 

The post Τι ΕΙΔΑΜΕ απο Άλεξ Γκόγκιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE