Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού σε πρώτη ομάδα και Κ-19

Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού σε πρώτη ομάδα και Κ-19

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Αραδίππου:

«Η Ομόνοια Αραδίππου ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης όλων των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας αντρών είναι όλα αρνητικά!

Αρνητικά επίσης είναι και τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της ομάδας μας των Κ19!

Οι 6 τερματοφύλακες της Ακαδημίας μας που είχαν δηλωθεί ως επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος, μετά από 3 αρνητικά τεστ και αυτοπεριορισμό 14 ημερών, έχουν ήδη επιστρέψει κανονικά στη ρουτίνα τους!

Συμπαραστεκόμαστε όλοι στους ποδοσφαιριστές και τα Σωματεία που έχουν επηρεαστεί έντονα από τον ιό και περνούν δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα με υγεία πάνω απ΄ όλα!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ομόνοια Αραδίππου ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης όλων των ποδοσφαιριστών και του…

Δημοσιεύτηκε από AC Omonia Aradippou στις Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

The post Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού σε πρώτη ομάδα και Κ-19 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE