Απόπειρες εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου και email σε βάρος πελατών της Τράπεζας Κύπρου

Απόπειρες εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου και email σε βάρος πελατών της Τράπεζας Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ενημερώνει πως τα τελευταία 24ωρα πελάτες της, γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών email και τηλεφωνημάτων, με σκοπό να καταχωρήσουν ή να επιβεβαιώσουν προσωπικά τους στοιχεία, που αφορούν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

H Τράπεζα Κύπρου προτρέπει τους πελάτες της να μην αποκαλύπτουν σε κανένα και σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους πληροφορίες και τους διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να τους ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, όπως User IDs, Kωδικοί Ασφαλείας, Kωδικοί digipass ή αριθμοί καρτών, από υπαλλήλους της.

Για να αντιμετωπιστεί η απάτη, η Τράπεζα παρακαλεί τους πελάτες να προωθήσουν κάθε ύποπτο μήνυμα στο: [email protected].

Επιπλέον, σε περίπτωση που πιστεύουν πως έχουν μοιραστεί προσωπικά τους στοιχεία με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσουν στο 800 00 800 ή αν καλούν από το εξωτερικό στο +357 22 128000.

Για περαιτέρω ενημέρωσή σας, σημειώνεται πως χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς να διατηρηθούν ασφαλείς οι λογαριασμοί είναι καταχωρημένες στο σύνδεσμο http://bit.ly/2wrInTP

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE