ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Δύο άνδρες καταζητεί η Αστυνομία – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Δύο άνδρες καταζητεί η Αστυνομία – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για δύο καταζητούμενους ηλικίας 27 και 34 ετών δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία η Αστυνομία.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του VEYSI BADUR 27 ετών, φωτογραφία 1 και του KAYA DERGAH  34 ετών, φωτογραφία 2 και οι δυο από την Τουρκία, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, τάξεως Β΄ και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 6/10/2020 στη Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE