Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Ήδη είναι γνωστό πως μετά την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, ο Μεγάλος Αδερφός έχει τιμωρήσει την Σοφία και την Αφροδίτη και είναι έτσι οι δύο πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση.
Το πρωί της Πέμπτης 8/10, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στον τάκο είναι ο Χρηστός Μακρίδης, η Ραμόνα και ο Βλαδίμηρος.
Υποψήφια, μάλιστα, ήταν και η Άννα Μαρία, η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη του βέτο που είχε στην κατοχή της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




