ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άρχισε ο δειγματοληπτικός έλεγχος σε χωριά Λάρνακας και Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άρχισε ο δειγματοληπτικός έλεγχος σε χωριά Λάρνακας και Αμμοχώστου

Άρχισε ο δειγματοληπτικός έλεγχος 3,000 ατόμων σε χωριά των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Κατόπιν αυξημένου αριθμού περιστατικών COVID-19 στις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, και θέλοντας να ελεγχθεί ο βαθμός της διασποράς του ιού στις κοινότητες των δύο Επαρχιών, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε τη διενέργεια επιπλέον 3,000 εργαστηριακών εξετάσεων σε κατοίκους των χωριών των δύο περιοχών.

Το πρόγραμμα άρχισε χθες το απόγευμα (Τετάρτη 07/10), και διενεργείται από κινητή μονάδα δειγματοληψίας του εργαστηρίου που ανέλαβε τη Σύμβαση.

Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός των δειγματοληψιών που θα γίνουν σε κάθε χωριό έχει καθοριστεί στη βάση επιδημιολογικών και δημογραφικών κριτηρίων, με στόχο να υπάρξει ισότιμη κατανομή των εργαστηριακών εξετάσεων και να γίνει έλεγχος σε περισσότερες κοινότητες, για να διαφανεί η έκταση του προβλήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE