Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο Βαρώσι

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο Βαρώσι

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο Βαρώσι, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος τύπου της, Αλίμ Σιντίκ,.

Κληθείς να σχολιάσει τις τουρκικές κινήσεις σε σχέση με το Βαρώσι, ο κ. Σιντίκ είπε πως "η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, παραμένει σε επαφή με τις δυο πλευρές, ενώ η ΟΥΝΦΙΚΥΠ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο Βαρώσι".

"Η θέση των Ηνωμένων Εθνών για το Βαρώσι παραμένει αναλλοίωτη και καθοδηγούμαστε από τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών", κατέληξε ο κ. Σιντίκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE