Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Τζούρτζουριτς!

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Τζούρτζουριτς!

Ποιος είπε ότι ο προγραμματισμός δεν έχει αρχίσει; Μετά από ένα χρόνο περιπλάνησης σε ΠΑΣ Λαμία και Αγία Νάπα ο Ιβάν Τζούρτζουρίτς επιστρέφει στη Νέα Σαλαμίνα!

Παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος  ο Κροάτης μέσος εξέφρασε την επιθυμία να μην ανανεώσει την συνεργασία του με την Αγία Νάπα για να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια και δη στους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον ποδοσφαιριστή ήδη υπάρχει προσύμφωνο συνεργασίας και η ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της μεταγραφής του θα πραγματοποιηθεί με το τέλος των συμβατικών του υποχρεώσεων. 

Αναμφίβολα το άκουσμα της είδησης αυτής σκόρπισε μεγάλη ικανοποίηση στους κόλπους των οπαδών καθώς πρόκειται για έναν αγαπημένο ποδοσφαιριστή της εξέδρας. Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αγία Νάπα, αν και αντίπαλος, χειροκροτήθηκε ένθερμα, από τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.