Σε υψηλό τριμήνου η νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό στη Γαλλία

Σε υψηλό τριμήνου η νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό στη Γαλλία

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι περισσότεροι από 7.500 ασθενείς νοσηλεύονται για την νόσο Covid-19, αριθμός που αποτελεί υψηλό τριμήνου, σε μια αύξηση άνω του 65% σε σύγκριση με το χαμηλότερο επίπεδο που είχε καταγραφεί στις 29 Αυγούστου με 4.530 νοσηλείες σε νοσοκομεία της χώρας.


Η Κυβέρνηση έχει θέσει περιορισμούς σε ολόκληρη τη χώρα - όπως το κλείσιμο των μπαρ στις 22:00 στο Παρίσι - για να τιθασεύσει το δεύτερο κύμα της νόσου και να αποφύγει την επιβάρυνση του συστήματος υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE