ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 2,9% στο Δείκτη Τιμών Κατοικιών το 2ο τρίμηνο του 2020

ΚΥΠΡΟΣ: Μείωση 2,9% στο Δείκτη Τιμών Κατοικιών το 2ο τρίμηνο του 2020

Σημαντική ετήσια μείωση σε ποσοστό 2,9% κατέγραψε ο Δείκτης Τιμών Κατοικίων (ΔΤΚατ) το 2ο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση που έχει καταγραφεί σε ετήσια βάση μετά το 1ο τρίμηνο του 2014.
 
Ωστόσο σε τριμηνιαία βάση ο ΔΤΚατ κατέγραψε οριακή αύξηση.
 
Ο ΔΤΚατ για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, υπολογίζεται στις 109,48 μονάδες. Συγκρινόμενος με το πρώτο τρίμηνο του 2020 ο ΔΤΚατ αυξήθηκε κατά 0,3% και σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019 μειώθηκε κατά 2,9%.
 
Σημειώνεται ότι κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019 είχε καταγραφεί ετήσια αύξηση 8,4% στο δείκτη.
Το πρώτο τρίμηνο του 2020 είχε καταγραφεί 2,5% αύξηση σε τριμηνιαία βάση και 1,1% αύξηση σε ετήσια βάση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE