ΕΛΛΑΔΑ: Ένοχος για την δολοφονία Φύσσα ο Ρουπακιάς και άλλοι - Ένταση έξω από το Εφετείο - VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Ένοχος για την δολοφονία Φύσσα ο Ρουπακιάς και άλλοι - Ένταση έξω από το Εφετείο - VIDEO

Ένοχος για όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν, κρίθηκε από το δικαστήριο ο Γιώργος Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με Ελλαδικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, για τη δολοφονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι οι Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης Γεώργιος Δήμου Ελπιδοφόρος Καλαρίτης Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός Κωνσταντίνος Κορκοβίλης Αναστάσιος Μιχάλαρος Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης Γεώργιος Σκάλκος Γέωργιος Σταμπέλος Λέων Τσαλίκης Αθανάσιος Τσόρβας Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Στο μεταξύ Ένταση υπήρξε μεταξύ των διαδηλωτών έξω από το Εφετείο, κοντά στα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΙΑ  αναμένοντας την απόφαση για καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE