Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται σήμερα στο Υπουργικό, το οποίο συνεδριάζει από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 07/10,υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ημερήσια διάταξη του Υπουργικού είναι ογκώδης, αφού η σημερινή συνεδρία είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω, μεταξύ άλλων και των υποχρεώσεων του Προέδρου Αναστασιάδη στο εξωτερικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE