Υπό εκδίκαση το ματς με Νάπολι που πήρε στα χαρτιά η Γιουβέντους!

Υπό εκδίκαση το ματς με Νάπολι που πήρε στα χαρτιά η Γιουβέντους!

Όπως ανακοινώθηκε, το ματς στο Allianz Stadium ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι, το οποίο δεν έγινε ποτέ, είναι «υπό εκδίκαση».

 

Οι Partenopei δεν έκαναν το ταξίδι για το Τορίνο την Κυριακή (04/10) ενώ είχαν μόνο δύο κρούσματα κορωνοϊού και θεωρητικά, μπορούν να πάρουν το ματς με 3-0 στα χαρτιά. Όμως, όπως ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Lega, η υπόθεση τίθεται «υπό εκδίκαση» και όλοι αναμένουν την οριστική απόφαση για την τύχη του ματς.

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, η Νάπολι δεν θα χάσει το ματς αλλά κινδυνεύει με τιμωρία για την απόφαση να μην βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα έναρξης του αγώνα.

Πηγή: Sdna.gr

The post Υπό εκδίκαση το ματς με Νάπολι που πήρε στα χαρτιά η Γιουβέντους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE