Επίτροπος Βαρχέλι: Το άνοιγμα των Βαρωσίων 'δεν βοηθά την αποκλιμάκωση στην περιοχή'

Επίτροπος Βαρχέλι: Το άνοιγμα των Βαρωσίων 'δεν βοηθά την αποκλιμάκωση στην περιοχή'

"Δεν βοηθά την αποκλιμάκωση στην περιοχή", ήταν η απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου αρμόδιου για τη διεύρυνση Ολιβιέ Βαρχέλι, σε ερώτημα του ΚΥΠΕ σε σχέση με την ανακοίνωση για άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων την ερχόμενη Πέμπτη, στην οποία προέβηκαν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο "πρωθυπουργός" Ερσίν Τατάρ σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα.


Ο Επίτροπος επιφυλάχθηκε να ακούσει την πλήρη δήλωση του Προέδρου Ερντογάν καθώς την ώρα των ανακοινώσεων απευθυνόταν στην Επιτροπή Εξωτερικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE