ΝΤΟΥΡΙΣ με ΑΕΛ: Το ΣΚΗΝΙΚΟ στο 40′ από… μέσα – Η μπουνιά και αυτό που δεν περίμενε με τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΤΟΥΡΙΣ με ΑΕΛ: Το ΣΚΗΝΙΚΟ στο 40′ από… μέσα – Η μπουνιά και αυτό που δεν περίμενε με τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χαμένη ευκαιρία του Ντούρις κόντρα στην ΑΕΛ και η… αποθέωση που ακολούθησε ήταν ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στο ντέρμπι του ΓΣΠ.

Ο Σλοβάκος φορ δεν σκόραρε ούτε και στην 9η φετινή συμμετοχή του με το τριφύλλι στο στήθος και την στιγμή που έχασε το τετ-α-τετ στο 40ο λεπτό τα έβαλε με τον εαυτό του.

Κάτι που φαίνεται και σε πρώτο πλάνο μέσα από την παρακάμερα της Ομόνοιας, όπου ο Ντούρις κρατάει το κεφάλι του και δίνει μπουνιά στο γρασίδι όμως αυτό που ακολούθησε ίσως και να μην το περίμενε με τίποτα.

Πρώτα ο αρχηγός Κούσουλος τον παρηγόρησε, ακολούθησαν οι Βίτορ Γκόμες και Λέζιακς και μετά όλο το ΓΣΠ! Οι Ομονοιάτες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του σε μια προσπάθεια να τον εμψυχώσουν αντί να του τα… χώσουν για το γεγονός ότι ακόμη δεν σκόραρε.

Μια κίνηση από τους Ομονοιάτες που δεν την βλέπουμε συχνά, ειδικά με επιθετικούς που δεν σκοράρουν. Είναι όμως διαφορετική η φετινή χρονιά, και λόγω των επιτυχιών στην Ευρώπη, με τον κόσμο των πρασίνων να είναι πιο υπομονετικός από την στιγμή που βλέπει πως γίνεται σωστή δουλειά.

Δείτε τι έγινε ακριβώς μετά το 5:52 στο βίντεο της παρακάμερας του OFC TV:

Α.Χ.

The post ΝΤΟΥΡΙΣ με ΑΕΛ: Το ΣΚΗΝΙΚΟ στο 40′ από… μέσα – Η μπουνιά και αυτό που δεν περίμενε με τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.