Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Σε ανάρτηση του στο τουίτερ, το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι στις 6 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Χριστοδουλίδη.
«Οι επικεφαλής των υπηρεσιών εξωτερικών υποθέσεων αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα θέματα της διμερούς και περιφερειακής ατζέντας, συμπεριλαμβανομένης της διευθέτησης του Κυπριακού, τονίζοντας την ανάγκη εφαρμογής των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», προστίθεται.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις