Spoiler: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του φετινού GNTM

Spoiler: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του φετινού GNTM

O τρίτος κύκλος του GNTM έχει αρχίσει να προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό και για πρώτη φορά στο σπίτι του ριάλιτι μόδας έχουν μπει τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους γεννήθηκε μάλιστα και ένα ειδύλλιο. Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Νίκος Γεωργιάδης στο Ευτυχείτε, ο Σήφης και η Μαρινέλλα έχουν έρθει πολύ κοντά. Τα γυρίσματα είναι βέβαια πολύ μπροστά και οι δυο τους έχουν αποχωρήσει από το GNTM.

«Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο φλερτ που δεν το έχουμε δει ακόμη, ανάμεσα στη 19χρονη Μαρινέλλα από το Ρέθυμνο και τον 20χρονο Σήφη από τα Χανιά. Θα το δούμε να αναπτύσσεται στα προσεχή επεισόδια. Η ίντριγκα είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς κάποια στιγμή θα μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Ένας άνδρας που θα δείξει μια προτίμηση στη συγκεκριμένη κυρία. Θα δούμε αν αυτό συνεχιστεί και έξω από το σπίτι, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι πια μέσα στο σπίτι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE