Γιώργος Σαμπάνης: Σ΄αυτή την τραγουδίστρια θα εμπιστευτεί το νέο του τραγούδι

Γιώργος Σαμπάνης: Σ΄αυτή την τραγουδίστρια θα εμπιστευτεί το νέο του τραγούδι

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Εκτός από τα τραγούδια του που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, έχει δώσει και πολύ ωραία τραγούδια σε άλλους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ελλαδικού μέσου FTHIS.GR το νέο του τραγούδι με τίτλο "Προς το παρόν" σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, θα το πει η Αμαρυλλίς.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που έχει ήδη αρκετές ραδιοφωνικές επιτυχίες, αναμένεται να απογειώσει με τη φωνή και την ενέργειά της το νέο αυτό τραγούδι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE