Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Φανερά συγκινημένος μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα ο Γιώργος Ζένιος», το απόγευμα της Δευτέρας 05/10.

Όλοι τους έχουμε συνδεδεμένους μαζί από την μεγάλη επιτυχία του «Βουράτε Γειτόνοι» και ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό της.

Ο ηθοποιός μίλησε στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Άλκηστις  Παυλίδου πριν δυο εβδομάδες και το είπε πως ήθελε να συνεργαστούν ξανά μαζί.

«Πριν τρεις μέρες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε, τότε το κατάλαβα», είπε ο Γιώργος Ζένιος. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE