GΝΤΜ – Spoiler: Οι παίκτριες που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

GΝΤΜ – Spoiler: Οι παίκτριες που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Το GNTM έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει την πρώτη αποχώρηση να λαμβάνει χώρα.

Την προηγούμενη Τρίτη αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων ήταν η Χρύσα Καβράκη και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως την πόρτα της εξόδου από το σπίτι θα πάρουν άλλα δύο μοντέλα γένους θηλυκού.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό”, στο αποψινό επεισόδιο τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν ως μαχητές παραλίες και το μοντέλο που δεν θα τα καταφέρει είναι τελικά η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Από την άλλη πλευρά, στο επεισόδιο της Τρίτης θα αποχωρήσει η Ξένια Μοτσκαλίδου, καθώς η φωτογραφία στης στη δοκιμασία “γαμήλιες τελετές” δεν θα ικανοποιήσει τους κριτές του GNTM.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE