Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

Τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της διαπρεπούς ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου, η οποία υπηρέτησε πιστά το θέατρο για πέραν από τρεις δεκαετίες και λάμπρυνε με την παρουσία της τη θεατρική και τηλεοπτική σκηνή του τόπου μας, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.
 
«Η Άλκηστις Παυλίδου, πρόσχαρος και φιλικός άνθρωπος  και ιδιαίτερα αγαπητή από τον κόσμο, αφήνει σε όλους μας πολύ όμορφες αναμνήσεις, αλλά και μια σημαντική παρακαταθήκη με την τέχνη της», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE