ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

Οι 180 πρώτες κλίνες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στην Λεμεσό, δόθηκαν σήμερα Δευτέρα (05/10) σε φοιτητές του ΤΕΠΑΚ.

Όπως μετέδωσε το Κρατικό Ραδιόφωνο, στις 9 το πρωί της Δευτέρας (05/10) διεξήχθη η τελετή κατά την οποία δόθηκαν οι πρώτες 180 κλίνες στις φοιτητικές εστίες Apollonia Student Halls, οι οποίες ανεγέρθηκαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τόσο Εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής, όσο και του Πανεπιστημίου του ΤΕΠΑΚ.

Οι εν λόγω εστίες αποτελούν και μία λύση στο χρόνιο πρόβλημα των φοιτητών, οι οποίο συναντούσαν δυσκολίες να ενοικιάσουν διαμερίσματα στην πόλη καθώς τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ψηλά.

Οι εστίες βρίσκονται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αρσενίου και απέναντι από το Τσίρειο Στάδιο.

Αναμένεται δε να επιλεγούν και άλλοι φοιτητές (με συγκεκριμένα κριτήρια και μοριοδότηση) στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE